Баскетболният “Берое” с промоция за всички фенове на “Берое”

STZAGORA.NET/www.beroebasket.com

Приятна изненада за любителите на “Берое” е подготвило ръководството на мъжкия баскетболнен отбор в Стара Загора. Всички фенове, които посетят футболния мач “Берое”–”Левски”, ще имат възможност да ползват билетите си от него за безплатен вход на баскетболната среща “Берое”–”ВидаБаскет”. Двете спортни мероприятия са насрочени на 13 ноември, неделя, и ще се проведат непосредствено едно след друго в Града на липите. Футболистите стартират спортния полуден за всички заралии от 16.00 ч на Градския Стадион под Аязмото, а баскетболистите поемат щафетата от 18.30 ч в Общинска спортна зала „Стара Загора“.

За улеснение ръководството на баскетболния клуб е предвидило 2 безплатни автобуса който да извозят онези фенове от стадиона, които ще поемат към залата след футболната среща.

На традиционния брифинг изп.директор на БК “Берое” Васил Кифев сподели: “Надявам се седмицата да завърши с успехи за всичките отбори със спортната марка на Стара Загора – “Берое”. Всички ние правим спорта в името на негово величество фена и това, което оганизираме тази седмица, е най-малкото, което всички любители на “Берое” заслужават. Миналата седмица успяхме да победим в Благоевград един от основните ни конкуренти за първото място в “А” група, но в следващите кръгове срещаме отбори като “ВидаБаскет” и “Овъргаз”, които до момента все още нямат загуба. Изключително много се надявам нашите баскетболисти да подходят максимално концентрирано и да елиминират всеки елемент на подценяване в мачовете, който ни предстоят. Не ме е страх от противниците, страх ме е да не си помислим, че сме си свършили работата, защото са минали само 3 кръга от шампионата“.

В допълнение към неговите думи тежкото крило на баскетболния “Берое” Петър Загоров добави: “Още на първото събиране си поставихме за цел да спечелим всички мачове през сезона и се надявам да изпълним целта си. На всички ни в отбора е ясно, че мачът в Благоевград го взехме по-скоро с характер, отколкото с умения. Аз лично очаквам няколко много тежки поредни кръга за отбора. Конкретно “ВидаБаскет” разполагат с бързи и остри състезатели в гардовата линия, които традиционно са ни неудобни. Със сигурност това е най-интигуващото първенство в “А” група, в което аз участвам. Още по-сигурно е, че догодина “Берое” трябва да играе в НБЛ.”
-vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн