В нощта преди изборите: Изгоря крайпътното заведение край новата детелина на магистралата

STZAGORA.NET

Крайпътният ресторант “Европа” (на мястото по пътя за Димитровград, известно като “Птицекомбината”, което е на метри от магистралата), изгоря тази нощ. Собственикът му Стоил Господинов съобщи, че заведението е застраховано, но парите няма да са достатъчни за възстановяването му. Според него инцидентът не е дело на конкуренцията, нито е свързан с изборите, а по-скоро е проява на натиск за ценното място на пъпа на България – там се пресичат на основните пътни артерии изток-запад и север-юг. По-рано вечерта срещу неделя на изгорялото заведение е бил окачен надпис, че се продава.

“Тук правехме най-хубавия турски хляб “Лаваш”, клиенти ни бяха знаменитости от цяла България”, с тъга сподели ресторантьорът, който държи и други заведения в Стара Загора.

От полицията уточниха, че сигналът за пожара е подаден около 23.25 ч. снощи във Второ районно управление «Полиция». Причините, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване.
-

споделяне във facebook

2 коментари on “В нощта преди изборите: Изгоря крайпътното заведение край новата детелина на магистралата”

  • Дес wrote on 24 октомври, 2011, 9:09

    лаваш и на арменски е хляб…само колко вкусен!

  • Док wrote on 18 май, 2013, 19:55

    В града се носи слуха, че сам си е запалил дупката, която беше денонощно празна. Всичките му заведения бяха работещи и приятни, преди той да влезе в тях – сега са мръсни , занемарени и пълни с паразити – от мухи и хлебарки , до плъхове.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн