Бойчо Биволарски: Предизвиквам Бойко Борисов на дебат

STZAGORA.NET
България трябва да накаже ГЕРБ на 23 октомври. Призовавам всички да упражнят демократичното си право на избор, защото градът и страната ни заслужават по-добро бъдеще, убеден е кандидатът на БСП за кмет на община Стара Загора Бойчо Биволарски. Той предизвика премиера Борисов на публичен дебат, защото посоченият от него кандидат за кмет на Стара Загора няма потенциал и не е в състояние да дебатира. „Това момче няма какво да каже на старозагорци, то ще бъде „кукла на конци” в ръцете на Борисов, затова аз каня премиера на дебат”, заяви Бойчо Биволарски. Той припомни, че е единственият кандидат за кмет в страната, който има амбицията да свали правителството на ГЕРБ.

“Аз питам Борисов защо по времето на Станишев заплатата ми на бюджетен служител нарастна с 62%, а за последните две години – с 0%? Защо не са мръднали доходите, пенсиите, защо расте безработицата, защо бе смазан малкия и среден бизнес? Нека той да отговори на българите, защото отговорността е негова”, призова кандидатът за кмет на левицата.
Според него този вот ще бъде генерална репетиция за сваляне на правителството на Бойко Борисов през пролетта на следващата година.
„Борисов трябва да бъде наказан за това, което направи с България за тези две години.Очаква ни тежка зима, в която ще нарастнат цените на горивата, лекарствата, храните. Не може една страна, която от четири години е член на ЕС, да живее в глад, мизерия и страх. Ние очакваме голям процент наказателен вот, заради който управляващите са силно притеснени. Убеден съм, че те ще направят всичко възможно да манипулират изборите”, категоричен е Биволарски.

„Ето защо, аз призовавам всички наши съграждани да излязат и да гласуват на 23 октомври. Не могат да уплашат милиони българи”, заяви кандидатът за кмет на левицата Бойчо Биволарски.
=

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн