“Берое” ще играе контрола с “Етър” в сряда

STZAGORA.NET
След съботната среща в ПФК „Монтана“ и ден почивка, днес следобед футболистите на ПФК “Берое” подновиха своите тренировки, съобщиха от пресцентъра на клуба. Във видимо добро настроение и с желание беройци проведоха възстановително занимание, в което се включиха всички играчи.

Утре (04.10.) отборът ще направи още една тренировка, а в сряда (05.10.) от 15 часа на стадион „Берое“ в града на липите ще се играе и контролната среща срещу “Етър” Велико Търново.

В четвъртък (06.10.) зелено-белите ще започнат своята подготовка за домакинството си срещу “Видима – Раковски” Севлиево. Очакванията на ръководството и спортно-техническия щаб са с този мач „Берое“ да постави началото на серия от победи във футболното първенство.
-

бутон за споделяне

1 коментар on ““Берое” ще играе контрола с “Етър” в сряда”

  • Dimitar Enev wrote on 4 октомври, 2011, 8:15

    За каква възстановителна тренировка става дума? Нима ние работещите след всеки ден работа на пълни обороти , следващия се възстановяваме?!?!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн