Политическо движение “Социалдемократи” подкрепи кандидатурата на Живко Тодоров за кмет на Стара Загора

STZAGORA.NET

Председателката на Националния съвет на ПД "Социалдемократи" и лидер на областната организация Елена Нонева изрази подкрепата на движението за кандидат-кмета на ГЕРБ Живко Тодоров.

Политическо движение “Социалдемократи” подкрепи днес кандидатурата за кмет на Стара Загора на депутата от ПП ГЕРБ Живко Тодоров. Позицията на оглавяваното от Лъчезар Шиков движение изрази председателката на Националния съвет Елена Нонева, която е и областен лидер на ПД “Социалдемократи”.

“Ние още преди 4 години изразихме нашата позиция за промяна на статуквото в Стара Загора и в тази връзка считаме, че тази промяна, чийто старт беше даден преди 4 години, следва да продължи – каза Елена Нонева. – Наясно сме, че през този период не всички желания и идеи, които бяха поставени за решаване от партия ГЕРБ, бяха решени. Но считаме, че Живко Тодоров е човекът, който може да продължи управлението в община Стара Загора. Считаме, че той има качествата и необходимия опит и в тази връзка му даваме нашата подкрепа за предстоящия мандат.”

Живко Тодоров благодари за подкрепата на ПД “Социалдемократи” със следните думи:

“Много се радвам, че получавам именно тяхната подкрепа, защото те са изключително почтени хора и винаги са били на принципни позиции. Познавам работата на г-жа Нонева като общински съветник от предходния мандат, както и на нейните колеги, и идеите, които те имат за развитието на община Стара Загора. Те са свързани с подобряване качеството на живот и, което е много важно, с повече почтеност в работата на общината. Надявам се, че ще успеем след 23-ти да реализираме това, което мислим, че трябва да се случи в Стара Загора.”

В изборите за общински съветници в Стара Загора ПД “Социалдемократи” участва със самостоятелна листа, водена от Елена Нонева. В изборите за президент движението подкрепя кандидатурата на двойката Ивайло Калфин-Стефан Данаилов.

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн