30 полицаи от ОДМВР – Стара Загора помогнаха да бъде съхранен етническият мир в Катуница

STZAGORA.NET
“Тридесет служители от “Охранителна полиция” при ОДМВР – Стара Загора бяха изпратени в Катуница във връзка с размириците там”, съобщи за медията ни директорът на Областната дирекция комисар Алекси Алексиев. Старозагорските полицаи са се прибрали в неделя невредими в семействата си.

“Благодаря за действията на моите колеги, които бяха балансирани и прецизни, и най-вече за това, че не допуснахме загуба на човешки живот. Давам висока оценка на ръководството на Пловдивската дирекция на вътрешните работи. Благодаря и на служителите на МВР от Стара Загора, Смолян, Кърджали, Хасково, Пазарджик, които подпомагат действията на пловдивските полицаи, както и на Специализираните полицейски сили”, заяви вчера главният секретар на МВР Калин Георгиев. Той беше категоричен, че органите на МВР няма да толерират извършването на престъпления и нарушаването на обществения ред.
(СН)
-vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн