Новото ръководство на “Берое” поздрави футболистите

STZAGORA.NET

Минути след обявяването на сделката новото ръководство на “Берое” се запозна с футболистите на клуба и ги поздрави в съблекалнята на стадиона. Новият председател на Съвета на директорите на клуба Боян Боев говори пред футболисти и треньори. Той обяви, че новото ръководство застава твърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство на “Берое”.

“Първенството започва днес за вас. Утре е първият ви шампионатен мач. Забравете всичко, което се е случило до момента”, каза Боев. “Бъдете сигурни, че няма нужда да се притеснявате за проблеми от финансово-битово естество. Искаме да мислите само за футбол”, допълни той.

Ръководителите обявиха, че вярват на 100% във възможностите на футболистите и че искат да се доближат до максимума на силите си.

В съблекалнята бяха всички футболисти, треньори, както и новите членове на Съвета на директорите: Боян Боев, Наско Шилигарски, Илко Русев, Белчо Белчев, Диляна Лейчева, Васил Драголов и Михаил Боендруков.

След срещата футболистите получиха всички дължими им към днешна дата суми и излязоха за последна тренировка преди мача с ЦСКА в събота.
-vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн