Почетоха паметта на загинали пожарникари в “Брикел” ЕАД

STZAGORA.NET
С поднасяне на венци и цветя пред плочата на загиналите пожарникари при изпълнение на служебния им дълг днес 36-те служители на Специализираната служба пожарна и аварийна безопасност “Брикел” ЕАД отбелязаха професионалния си празник. Церемонията се проведе на площадка “Брикетопроизводство”, където се намира паметната плоча.

“Днешният ден е възможност да Ви благодаря за високия професионализъм и голямата всеотдайност при изпълнението на служебните Ви задължения. Без съмнение работата, свързана със защита при пожар и бедствени ситуации, изисква много мъжество, бърза и адекватна мисъл. Уверен съм, че и занапред ще имате сили и енергия да продължавате да действате правилно и навременно в рискови ситуации. Бъдете живи и здрави!”, каза в приветствието си към огнеборците заместник изпълнителният директор на “Брикел” ЕАД инж. Георги Златев.

На церемонията присъстваха началникът на Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Стоян Колев, заместник-кметът на община Гълъбово Димитър Василев, представители на районните служби по пожарна безопасност и защита на населението, работници и служители от “Брикел” ЕАД и Атоменергоремонт – Гълъбово.

Във връзка с професионалния празник на българските пожарникари, който по традиция се чества на 14 септември, отборът на ССПАБ “Брикел” ЕАД участва на турнира по волейбол, организиран от Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението”. Финалите са на 15 септември т.г. (СН)
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн