Скандалджии хвърляха камъни по полицаи

STZAGORA.NET
26-годишен мъж е настанен в заведението за отрезвяване, а други 4-ма са задържани за 24 часа след скандал и сбиване в заведение в село Дълбоки, Община Стара Загора. Съобщението за свадата е получено на 27 август около 19.30 часа в Първо pайонно управление “Полиция” – Стара Загора.

След като инициаторът на скандала – 26-годишният Б.С. от Стара Загора, е задържан и качен в полицейския автомобил, група мъже се нахвърлят върху служителите на реда, като ги замерят с камъни. Един от полицейските служители е ударен в лявото бедро, но други по-сериозни наранявания не са настъпили.

Пристигналите малко по-късно на място допълнителни полицейски сили подпомогнали действията на колегите си по установяване и задържане на останалите участници в инцидента. Това са 31-годишният Д.Д., 31-годишният А.А. и година по-възрастният му брат Д.А., както и 35-годишният К.К. – всички от село Дълбоки.
Работата по случая продължава.
(СН)
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн