Платено обучение обяви Тракийският университет

STZAGORA.NET

“След като се изпълни държавният план-прием за учебната 2011/2012 г. въз основа на свободния капацитет, академичното ръководство на Тракийския университет определи прием за платено обучение по някои специалности – уточни за медията ни проф. Кина Сивкова, зам.-ректор по учебната дейност. – Вече се записаха 40 студенти в Педагогическия факултет и по няколко души от наличните възможности.”

6 са свободните места в специалността “Аграрно инженерство”. Годишната такса е 2294 лв. Формата на обучение е редовна. 12 са допълнителните места за редовно обучение в специалността “Агрономство”. Таксата е 3680 лв.

За “Екология и опазване на околната среда” редовно обучение има 7 места. Таксата е 2294 лв. на година.

36 са бройките в специалността “Зооинженерство” при годишна такса 3680 лв. шестима могат да кандидатстват за същата специалност задочно срещу такса от 1693 лв.

3 са бройките за специалност “Медицина” при такса 7464 лв. Кандидатстването е с оценките от успешно издържани през текущата година кандидатстудентски изпити по биология и химия.

За специалността “Управление на здравните грижи” мястото е едно. Таксата е 1081 лв. В специалността “Ветеринарна медицина” свободните места са 19, таксата е 3820 лв.

Във филиала на ТрУ в Хасково има места за 5 акушерки и 5 медицински сестри с 4265 лв. такса.
Документите – диплом, лична карта и кандидатстудентска такса от 30 лв., се подават в Ректората на Тракийския университет.

Алекс БОЕВА
-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн