Гълъбово посрещна кмета си Николай Тонев

STZAGORA.NET

Целият град излезе тази вечер на площада в Гълъбово, за да посрещне отново кмета на общината Николай Тонев. Той бе възстановен на длъжността си след 2-годишно временно отстраняване поради повдигнатите му от Окръжната прокуратура в Пловдив обвинения. Връщането му на работното му място от съда стана възможно поради изтичане на 2-годишния срок от началото на разследването срещу него.

Заедно с Николай Тонев гълъбовци посрещнаха и лидера на РЗС Яне Янев, както и кандидат-президента на партията доц.Атанас Семов. Тримата станаха център на всеобщото внимание. Те минаха през препълнения с хора площад на Гълъбово, като на всяка крачка бяха спирани за поздравления. Пред тях вървяха народни свирачи с тъпан и гайди. Бял кон, разбира се, нямаше – това излезе само красива метафора на Яне Янев, която в края на краищата се оказа не много далеч от действителността, ако се съди по масовостта и емоцията на посрещането.

Ето няколко снимки от събитието, които дават представа за настроението на площада. Отделно публикуваме и текста на изказванията на Николай Тонев, доц.Атанас Семов и Яне Янев в Гълъбово (кликнете ТУК).

-

-

-

-

-

-

 

share button

1 коментар on “Гълъбово посрещна кмета си Николай Тонев”

  • Dariplami Mechevi wrote on 16 август, 2011, 12:30

    Гълъбово знае кой е правилния човек – Николай Тонев


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн