ЗНС и СПС “Защита” подкрепиха кметската кандидатура на Дамян Георгиев

STZAGORA.NET

Отдясно наляво: членът на националното ръководство на “Защита” д-р Петър Берон, председателят на партията Йордан Величков, Дамян Георгиев, местният лидер Стоян Витанов.

Председателят на Съюза на патриотичните сили Йордан Величков и членът на националното ръководство на партията д-р Петър Берон дойдоха днес в Стара Загора, за да подкрепят независимата кандидатура за кмет на общината на Дамян Георгиев.

“Дамян Георгиев има качества и опит, млад човек е, а това, че е юрист, ще голям плюс за него като кмет”, обясни Йордан Величков. Националното ръководство на “Защита” застава зад него по препоръка на местната си структура, начело на която е Стоян Витанов.

“За кметовете, подкрепени от “Защита”, като тези в Монтана и Перник, идват добри отзиви отвсякъде. Ние не заставаме зад калпави кандидатури. Имаме и 82-ма общински съветници в страната”, категоричен беше и д-р Петър Берон.

Ден по-рано зад кандидатурата на Дамян Георгиев застана и местната структура на Земеделския народен съюз на Стефан Личев (зам.-председател на партията е старозагорецът Евгений Жеков), за което медиите бяха информирани от Мария Динева, член на предизборния щаб на партията.

Кандидатурата на 43-годишния адвокат Георгиев, който притежава 2/3 от акциите на ТВ “Стара Загора”, бе издигната на 9 май от инициативен комитет, включващ негови колеги юристи от града, както и преподаватели от Тракийския университет и спортисти като Тити Папазов и световния шампион по борба Христо Маринов.
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн