Отнеха задграничните паспорти на 287 длъжници на НАП

STZAGORA.NET
В публичния бюлетин на некоректните клиенти на НАП са включени 397 граждани и фирми от област Стара Загора, съобщиха от Офиса на приходното ведомство. Данните са към 30 април 2011 година. Забрана за напускане на страната е наложена на 287 от тях. Отнети са им задграничните паспорти и разрешителните за носене на оръжие. Неплатените задължения към хазната възлизат на над 297 млн. лв.

Публичният бюлетин на длъжниците съдържа 2 списъка с имената, адресите и единните идентификационни номера по Булстат на физически и юридически лица, с неуредени данъчни и осигурителни задължения в размер над 5000 лв. Бюлетинът е публикуван на страницата на Агенцията за приходите в Интернет на адрес: www.nap.bg. В първия списък са включени имената на физически и юридически лица, които имат неуредени публични задължения над 5000 лева, нямат имущество, върху което може да се наложи обезпечение, и нямат вземания от банки и трети лица. В него фигурират 335 некоректни платци с общи задължения от 279 393 996 лв.

Във втория списък фигурират имената на физическите и юридическите лица, които не са платили в срок публичните си задължения над 5000 лв., но разполагат с имущество (движимо или недвижимо), върху което е наложено обезпечение, нямат разрешение от Агенцията за приходите за разсрочване или отсрочване на задълженията си и нямат парични средства и вземания от трети лица. Вписани 62-ма длъжници с неплатени данъци и осигуровки в размер на 18 408 513 лв. (СН)
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн