17 абитуриентки ще спорят за короната на “Царица Роза”

STZAGORA.NET
17 абитуриентки от Казанлък ще се състезават тази година за короната на “Царица Роза ’2011″ в Казанлък. Момичетата са избрани на вътрешноучилищни турове. 11-членно жури на конкурса ще избере трите най-красиви абитуриентки на Казанлък на конкурса на 27 май от 19.00 часа в голямата зала на ДК “Арсенал”. Снимките на претендентките тази година ще бъдат публикувани в казанлъшките сайтове и на официалната витрина в града на улица “Искра” 4.

На конкурса участничките, кандидатки за короната на “Царица Роза”, ще отговарят на специални въпроси-каузи, ще имат свое време за представяне и ще дефилират в два различни тоалета. За първи път от много години в журито на конкурса ще има и представител на публиката, избран на случаен принцип.

В забавната програма на конкурса специално участие ще има дует “Ритон”. Хореографията на конкурса е дело на Станко Тодоров от Държавната опера в Стара Загора.

По традиция избраната за “Царица Роза” ще води празничното шествие за Празника на розата в Казанлък на 5 юни тази година. Тя и двете й подгласнички ще получат много награди, като най-големите са две пътувания до Япония. Те са дар от японското посолство и агенция АНА. Миналогодишната “Царица Роза” Милена Желязкова пътува на 11 май за Япония. Тя ще остане там до 23 май и ще участва в традиционния Празник на розата във Фукуяма.

Деляна БОБЕВА
-vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн