Новозаклел се старейшина се отказа от партията си

STZAGORA.NET
“В партия “Движение за свобода и справедливост” (ДСС) няма нито движение, нито някаква справедлива загриженост за жителите на квартал “Лозенец”.” Това заяви вчера пред “Старозагорски новини” общинският съветник Васил Генчев.

Старейшината, избран с листата на ДСС, който наскоро зае мястото на осъдения за документно престъпление зам.-председател на партията Живко Танев, допълни, че е крайно разочарован от работата на споменатата политическа формация. Генчев е категоричен, че не иска да има нищо общо с ДСС, нито по някакъв начин името му да се свързва с тази партия.

Той подчерта, че през времето, което му е отредено като общински съветник, ще работи за благото на квартала така, както му подсказва собствената му съвест. На предстоящите избори за местни органи на властта щял да се яви в листата на друга ромска партия, но не пожела да уточни с коя, тъй като преговорите били на твърде ранен етап.

От своя страна председателят на ДСС Христо Асенов, също общински съветник, съобщи, че засега нищо не знае и не може да каже за формата, в който партията ще участва в местния вот. Засега било ясно, че ДСС ще участва в предизборната надпревара, а тепърва щял да се решава въпросът с коалиционната й политика.

Тихомир ЕТЪРСКИ
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн