НАП предупреждава клиентите си за нов опит за измама

STZAGORA.NET
Служители на НАП са засекли нов опит за измама. От името на приходната агенция до някои фирми и граждани са изпратени уведомления за промяна в банковите сметки на администрацията, подпечатани с фалшив печат. В писмата (снимка на едно от тях – вижте по-долу) се описват „новите” банкови сметки на НАП, като клиентите се призовават да започнат да превеждат дължимите данъци и осигурителни вноски по тях.

Ръководството на НАП е сезирало за измамата Прокуратурата, МВР и ръководството на банката, в която е открита невярната сметка. НАП изпраща и съобщения за измамата до всички електронни адреси на клиенти, налични в информационната й система.

От НАП заявяват, че не са извършвани промени на банковите сметки на агенцията и призовават своите клиенти да внасят дължимите суми по досегашните сметки, публикувани в интернет страницата на агенцията – www.nap.bg.

Коректна информация за банковите сметки на всички териториални структури на НАП, клиентите на администрацията могат да получат от колцентъра на НАП на телефон 0700 18 700 на цената на един разговор, както и на място в офисите на агенцията.

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн