Автобусните билети в Стара Загора скочиха

STZAGORA.NET
“Няколко превозващи фирми вече увеличиха с по 2 лева автобусните билети до Варна, Велико Търново, София и Бургас”, съобщи за в.”Старозагорски новини” шефът на старозагорската автогара Румяна Чергеланова. Причината е в шоковото поскъпване на горивото.

“Засега повечето превозвачи се въздържат от увеличения, защото цената на бензина е променлива, а и пътникопотокът ще намалее значително”, обясни още Чергеланова. Междуселските и междуградските линии в областта също оставали на старите тарифи.

Кратка справка пък сочи, че през 2010 година увеличение на билетите не е имало. Дори напротив, по думите на Чергeланова повечето превозващи фирми са правили отстъпки. През март тази година някои от превозвачите отново предвиждали бонуси, но те отпаднали заради скъпия бензин.

Надя ТОДОРОВА
-

spodelime

1 коментар on “Автобусните билети в Стара Загора скочиха”

  • stoyan stoyanov wrote on 3 март, 2011, 11:19

    Тя и моята заплата не е увеличавана от няколко години, но по тая логика, когато петролът беше по 150 долара за барел и после падна до 70 долара – колко намалихте цените на билетите? Винаги ще си намерите оправдание за вдигане на цените. Ама сме един търпелив робски народ…


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн