Стилист Капанов ще журира шоу-конкурс за прически и мода в Парк-мола

STZAGORA.NET
Звездните коафьори – Стилист Капанов, Григорий Кюлев-Гого, Йордан Василев, Йордан Петров, Фондация на младите фризьори Гийом и др. ще се съберат на сцената в Park Mall на 6-ти март от 12.00 ч., за да направят първото по рода си бляскаво шоу за прически и стил в региона. Името на конкурса не случайно е избрано „Веаuty from the Best” – Красота от най-добрите!

Идеята за събитето е на младите фризьори от салон „Арлет”, които от седмици продготвят своето представяне на сцената.

„Шоу” направено от каофьори е най- модерната европейска тенденция за показване на идеи за цялостана визия за жените- от избора на прическа, стил, подходящите дрехи , аксосоари и обувки. Това, което го отличава от стандартните и скучни ревюта е впилитането на елементи от театъра и танцовото изкуство и разбира се доза екстравагантност, за да задържи интереса на публиката.

Всеки каофьор избира собствена тема и я демонстрира с помоща на красиви модели пред публиката.Стайлингът на моделите ще представя новите тенденции от сезон пролет 2011. Рязане на коси , няма , но това не възпрепятства младите фризьори да бъдат креативни и да ни заредят с красота преди денят на жената.

Освен шоу частта, зрителите ще имат възможност да видят конкурс за млади фризьори от региона на тема официална и коктейлна прическа. Те ще бъдат журирани от самия Стилист Капанов и Мисис България Земя 2010 – Дияна Колева и дамите от „Зонта” Стара Загора.

И още: за дамите, които ще посетят събитието, Park Mall е подготвил още двеста награди от магазините в търговския център и безплатни грим сесии.

Нека се заредим с красота, настроение и подаръци преди празника на жената 8-ми март!

Даниела Найденова,
Маркетинг консултант
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн