Легендарната тенис ракета на Григор Димитров купена благотворително от български бизнесмен

STZAGORA.NET

Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc., и Александър Кадиев, актьор, водещ на търга.

На благотворителен търг Максим Бехар спечели ракетата на Григор Димитров от мача срещу тенисист № 1 Рафаел Надал. Управителят на M3 Communications Group, Inc. получи и специалната награда на Фондация „Искам бебе” за гост, дарил най-голяма сума по време на събитието.

Сензационната тенис среща се състоя в Ротердам, Холандия, на 12 февруари 2009 и въпреки че загуби, Григор Димитров успя да вземе един сет от Надал. Този мач го изстреля главоломно нагоре в световните класации. Към ракетата е приложен автограф от българския тенисист и написана собственоръчно от него датата на срещата.

Благотворителният търг е част от третия Голям благотворителен бал на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). От продадените на търга предмети са събрани общо 15 000 лева. Те ще бъдат дарени на Фондация „Искам бебе” и на Националната онкологична болница в София.

Средствата, събрани от бала, ще бъдат предназначени за лечение на двойки с репродуктивни проблеми у нас, както и за финансиране на безплатни прегледи с цел превенция на рака на гърдата.

-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн