ГЕРБ се обзаведе и с Консултативен съвет

STZAGORA.NET
С нов съвет на областно ниво се обзавежда ГЕРБ, алармираха активисти на управляващата партия, които твърдят, че подобно ниво липсвало в устава на партията.

Изземват се правомощията на общинските ръководства, всичко за вбъдеще ще се решава от група приближени на областния координатор, които са подбирани по неясни критерии. Защо правихме събрания, защо се изпокарахме помежду си и след това с месеци чакахме решенията от изпълнителната комисия, след като сега пет-шест или десетина души ще ни казват какво да правим, питат се последователи на Бойко Борисов. Никой не знаел какви ще бъдат правомощията на новия орган, но повечето смятат, че на практика той ще определя и кои ще бъдат допуснати за участие в местните избори наесен.

Живко Тодоров

В 9-членния състав на консултативния съвет са включени местните народни представители и областният управител, призна областният координатор Живко Тодоров. Той не знаел дали на други места в страната се формират подобни групи за „мозъчна атака”, но не го приема като форма за изземване правомощията на общинските ръководства.

Този съвет няма да се занимава с политика, ще дискутираме отделни проблеми, ще предлагаме възможни решения, но няма да кадруваме, обясни младият политик.

Христо ХРИСТОВ
-

сподели бутон

2 коментари on “ГЕРБ се обзаведе и с Консултативен съвет”

  • гербаджия wrote on 9 януари, 2011, 23:16

    византийска работа – м…….. му!!! Кво ще ви вземат депутатите не ми е много ясно?!!!

  • Georgi Georgiev wrote on 11 януари, 2011, 10:51

    Zaminavat si nishto ne stava ot tijh,bolshinstvoto sa hora na Rusi Danev ot Dargavna sigurnost i ne im davat da mradnat a horata se izpokaraha i absurd da spechelijt izborite…v STZ upravlijva kluba na rabotodatelij ne GERB tova trijbva da e Jsno a koi chlenuvat tam Nedijlko Nedialkov, sas cijlata mu Familij,Dragomir Dragov i sie mnogo sa nijma da mi stigne mijstoto v saita:)


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн