Провокатори горили гуми край полигон “Змейово”

На снимката: Ген.-майор Бойко Рабаджийски, областният управител Йордан Николов и командирът на полигон “Змейово” полк. Сергей Марков.

-

Военните са хванали досега три огъня, нарочно палени през нощта в непосредствена близост до военния полигон “Змейово”, съобщи вчера в Стара Загора ген.-майор Бойко Рабаджийски, началник на Щаба по осигуряването и поддръжката на Българската армия. Заловено е и ремаркето, което ги е карало по планинския път към разположения на билото на Средна гора военен обект. Засега обаче случаят “се задържа от изпълнение”, лаконично обясни ген. Рабаджийски. Пред медиите той намекна, че разполага с информация и за други подобни случаи.

В срещата с ген. Рабаджийски, организирана по инициатива на областния управител Йордан Николов, участваха представители на 21 неправителствени организации. Но и вчера те не успяха да определят свой кандидат за открития от военното министерство от 1 март щат за граждански наблюдател на “Змейово”. НПО-тата излъчиха само 5-членна комисия, която ще пресява кандидати за длъжността. Досега документи са подали 8 души, а още един е заявил устно интереса си към поста.

Разписание - градски транспорт >>>>

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн