Председателят на Общинския съвет Емил Христов участва в срещата на военния министър Ангел Найденов с военнопатриотичните съюзи от региона

STZAGORA.NET

Емил Христов

Председателят на ОбС Стара Загора Емил Христов взе участие в срещата между военнопатриотичните съюзи от региона и министъра на отбраната Ангел Найденов. Визитата на Найденов беше по покана на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Във Военния клуб в Стара Загора министър Найденов запозна присъстващите с основните приоритети на Министерството на отбраната, по които ще се работи през 2014 година, както и с етапите на изпълнение на мерките в областта на социалната политика.

„Подкрепяме искането на ръководството на Община Стара Загора за изваждане на част от имота на бившите артилерийски казарми като държавна собственост и предоставянето им на местната администрация” – обърна се към министъра на отбраната полк. Стефан Пенев, председател на Областния съвет на офицерите и сержантите от запаса и резерва. – Високо ценим грижите, които полагате за издигането на авторитета на Българската армия. Изказваме и подкрепата си към Министерство на отбраната в принципната му позиция в защита на полигон „Змейово”, за да не се допускат частни интереси да го ликвидират”, добави още той.

„За мен е чест в началото на новата година да представя пред вас приоритетите на Министерството на отбраната, към които без съмнение имате интерес, както и да обявя поредните стъпки, които реализираме към възстановяването на социални права на военнослужещите, техните семейства и хората от запаса и резерва” – каза министър Найденов и пое ангажимент с екипа си да разгледат всички зададени по време на срещата въпроси.
#vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн