Областният управител Живка Аладжова посети и поздрави семейство Петкови, родители на Сиана, избрана за Бебе на годината

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова посети днес, навръх Бабин ден, семейство Петкови, родители на Сиана. Те са родом от Николаево, но от няколко години живеят в областния град.

„Пожелавам на Сиана да бъде здрава и да има късмет, пътя й в живота да бъде с по-малко препятствия, да бъде щастлива, както и Вие, нейните родители. Човек с името си до голяма степен носи и съдбата си. Сиана носи светлина, пожелавам животът й да бъде осеян с повече светлина и добрина. Бъдете щастливи и здрави цялото семейство! Първото, родено Бебе на годината за страната е от Стара Загора. Желая наистина област Стара Загора в края на годината да се похвали с най-много родени деца на брой от населението”, каза областния управител.

Живка Аладжова сподели с вълнение, че нейната дъщеря също носи името Сияна. Тя подари на Сиана златно изображение на Богородица с младенеца, с надеждата Божията майка да я закриля. На малкото момиченце Областният управител поради още детски принадлежности и играчки. 4-годишната Мирела, сестра на Сиана, получи кукла Барби, а майката на децата Силвия Петкова – букет цветя.

Сиана се роди в първата минута на 2014 година в МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович” (Университетска) в Стара Загора. Орисница на Бебе на годината – 2014 ще бъде здравният министър Таня Андреева.
#vvv

бутони към социални мрежи

1 коментар on “Областният управител Живка Аладжова посети и поздрави семейство Петкови, родители на Сиана, избрана за Бебе на годината”

  • натали wrote on 8 януари, 2014, 16:36

    браво


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн