Мол “Галерия” – ден преди откриването (фоторепортаж)

-

Входът към подземния паркинг на три нива и с над 320 места.

-

Най-горното ниво на подземния паркинг. Останалите са също толкова големи.

-

Фоайето на кино Cinema City e уютно и предразполага към влизане в красивия свят на филмите. Мултиплексът се състои от 7 киносалона, 4 от които са 3D. Общият брой на местата е 1307. Залите са с подчертано амфитеатрално разположение, осигуряващо отличен обзор към екрана. Билетите са по 8/6 лв. в делник, по 9/7 лв. през уикенда и по 5 лв. в четвъртък. Cinema City има 73 мултиплекса в 6 страни – Израел, Полша, Чехия, Унгария, Румъния и България, с общо 707 екрана. Старозагорският мултиплекс е третият у нас след тези в София и Пловдив. Скоро ще бъде открит такъв и в Русе, а впоследствие – и във Варна и Бургас, съобщи шефът на фирмата г-н Муки Гредингер. Cinema City e и дистрибутор на филмите на “Уолт Дисни”, “Парамаунт Пикчърс” и “Юниверсъл”. Още за Cinema City – прочетете ТУК.

-

Още от фоайето на киното.

-

Етажите в мола са 4: I – с вход от южната страна, II – с влизане от главния вход откъм улицата към “Загорка”, III (на снимката) и IV – сутеренен, където е настанен магазин за хранителни и други стоки от новата верига “Рода” на “Меркатор”.

-

-

-

-

-

-

-

-

Кои са истинските?

-

-

Снимки от откриването в четвъртък – кликнете ТУК.

-

share button

1 коментар on “Мол “Галерия” – ден преди откриването (фоторепортаж)”

  • Тихомир wrote on 10 ноември, 2010, 18:25

    Много красиво


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн