Пускат сензационните капки “Холестенорм” на Иван Качов

Вестник “НОВИНАТА”:

В края на юни хранителната добавка “Холестенорм” на биохимика Иван Качов ще може да се намери в аптеките на цена от 15.84 лв., съобщиха за “Новината” от централния офис на “Интерфарма” в Стара Загора. Ограничени количества ще се продават в аптеките на веригата в Града на липите, които са около 15, и в техния клон в София.Засега нямало готовност за производство на по-големи количества въпреки огромния интерес, уточниха от фирмата за търговия на едро с лекарствени средства и консумативи, хранителни добавки и козметика на доц. Златко Стоянов.Междувременно телефоните в Община Павел баня прегряха от обаждания на хора от всички краища на страната, чули, че започва производството на билковия еликсир. Ден след първото съобщение в пресата и последвалите телевизионни изяви на биохимика започнала и телефонната атака, разказаха за “Новината” служители в павелбанската администрация.

Един месец по-късно:

Чакат ред за капките-чудо „Холестенорм“ в старозагорските аптеки

Старозагорските аптеки от веригата „Интерфарма“ правят списъци от чакащи за чудодейните билкови капки „Холестенорм“ на биохимика и фитотерапевт Иван Качов, които чистят артерии и свалят кръвно, установи проверка на stzagora.net. Капките вече се продават, уверихме се в една от аптеките „Интерфарма“ в средата на месец юли.Цената им е 15,84 лв. за шишенце от 50 милилитра. Проблемът е, че заради трудното производство на билковия извлек в посетената от нас аптека се доставят само по 5-6 опаковки седмично, а списъкът от чакащи наброява 15-20 души. При това излезе наяве нещо доста разочароващо за чакащите. Оказа се, че щастливците, на които им идва редът, не си вземат скромно по едно флаконче, за да си го пият със здраве, а си поръчват по 10-20 наведнъж, за да си подсигурят цял курс на лечение. Така до момента в аптеката са продали 20-30 флакона на двама-трима чакащи ред. Ще припомним, че създателят на капките Иван Качов посочва като минимален период за лечение един месец при леките случаи. Чистенето на кръвоносните съдове става според него за около два месеца, а тежките случаи на запушени съдове се оправят за период от 3 до 6 месеца. Говори се, че производственият цех в Павел баня е в състояние засега да произвежда по стотина флакона от капките „Холестенорм“ седмично.

Три месеца по-късно (29 септември 2010 г.):

На адреса на STZAGORA.NET получихме следната информация от авторите на капките:

За повече информация и поръчки на Холестенорм – http://holestenorm.com
Скоро ще бъде добавена и секция с oтзиви от хора, ползвали Холестенорм.

ВАЖНО !!!

„Сайра Загоре” е единственият официален лицензиран от Министерство на здравеопазването производител на ХОЛЕСТЕНОРМ. Официалното производство на ХОЛЕСТЕНОРМ е само в опаковки от 50 мл. Всички продукти, предлагани под името ХОЛЕСТЕНОРМ или като „капките на Иван Качов” на телефон 0876/678 697 или на други телефони и координати, различни от тези обявени ТУК  (кликнете – това е официалният сайт на капките, в раздел Контакти) са С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВ И СА ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО!!!

 

социални мрежи

27 коментари on “Пускат сензационните капки “Холестенорм” на Иван Качов”

  • Георги Христов Славов wrote on 19 септември, 2010, 14:33

    Капките на Ив. Качов като хренителна добавка са регистрирани в МЗ под №1568/2001 г Може да се предполага, че от тогава се ползват.Никъде не мога да намеря отзиви за резултатите от тяхното от използване. Хиляди се ровят в сайтовете за търсене на капките на Качов, нека да вземем от юни тази година, а никой не споделя за резултатите. Достатъчен срок за да се появят някои резултати Къде може да се прочетат някои отзиви

  • Holestenorm wrote on 29 септември, 2010, 12:08

    За повече информация и поръчки на холестенорм – http://holestenorm.com

    Скоро ще бъде добавена и скеция с oтзиви от хора, ползвали Холестенорм.

  • petya hristova wrote on 15 декември, 2010, 9:02

    polzvah kapkite na ivan ka4ov, kato zakupih 3 opakovki ot 50 mg. za blizo 50 lv. imah visok holesterol – trite opakovki mi stignaha za mesec i 3-4 dni – stra6no skapo udovolstvie.napravih izsledvane na holesterola sled tova i ooooooo 4udo – ne be6e mradnal vaob6te – ni to kravnoto mi se podobri, nito holesterola. taka, 4e pitam uvazaemija gospodin, kolko pari trjabva da mu dam, za da imat efekt negovite kapki i ne e li tova porednata izmama s naivnija bg grazdanin. otgovorete gospodine i mi varnete parite molja – moga da priloza izsledvanijata si, ako zelaete

  • Красимир Кацаров wrote on 28 декември, 2010, 13:37

    Пих 4 месеца холестенорм, стрикно по 3 пъти на ден. За съжаление няма никаква промяна , както в кръвното налягане, така и в нивата на холестерола. Пак са си високи.

  • Дея wrote on 28 декември, 2010, 17:31

    Поредната измама за бедния наивен БГ народ – за да имат ефект /ако въобще имат /,капките трябва да се пият най-малко 2 месеца.Кой и как ще докаже ,че кръвоносните съдове са се прочистили.И колко опаковки трябват,на каква стойност са те – за пълен курс на лечение -20 – 25 опаковки по 16 пв.-всеки може да сметне колко му излиза “опита” да е с нисък холестерол и прочистени кръвоносни съдове съдове.А доколко е така – гаранция няма,не можеш да върнеш стоката,не са ти подействали капките и т.н. Рекламата осигурява печалбата , а наивните в България са хиляди !

  • Господинка Танчева wrote on 3 март, 2011, 12:26

    През декември 2009 г. направих коронарография, от която се вижда че имам триклонова стеноза 60-80% и ми се препоръчва да правя байпас . Реших да ползвам капките “Холестенорм” от началото на м.Ноември 2010 г. Нивото на холестерола преди да си ги купя беше 5.67, следствие от приемания “Симвастатин ” 40 мг. След като изпих 6 бр. “Холестенорм” 50 мл заедно със “Симвастатин” 20 мг, отново се изследвах в края на м.декември 2010 г. Нивото на холестирола беше 5,61 си. Зарадвах се и спрях “Симвастатин” 20 мг. Купих още 7 бр. капки “Холестенорм” 50 мл. В края на м.февруари 2011 г, след двумесечно ползване само на капките “Холестенорм” отново направих изследване. Нивото на холестерола беше 8,6. Радвам се , че успях да платя 205,92 лв за 13 бр. капки “Холестенорм” и успях да направя експеримент със себе си, за да мога да взема правилното решение. Защото можеше и да не успея да завърша експеримента. Благодаря на Бог за този успех.

  • Иво wrote on 6 март, 2011, 19:41

    Опитайте с кефир. Няколко познати имам доволни от действието му в крайна сметка. Основно прочиства стомашно-чревния тракт, но /според мен/ определено повлиява лошия холестерол. Скоро моя близка, която от доста години поддържа високи нива, както и сериозно завишено кръвно /и още ред…/ беше крайно учудена от резултата на едномесечно приемане на тази закваска. Лошият холестерол – изцяло в норми, дори захарта и беше в норми. Вземате си прясно мляко и заквасквате с тази тибетска гъба. Мнго хора я имат вече. А има и ‘находчиви търговци’ които я предлагат за по 10-на лева. Срещал съм доста ‘рецепти’ за приготвянето. Аз лично опитах различни варианти и избрах моя – 24 часа в млякото, на стайна температура, тъмно и с открехната капачка, след което прецеждам и оставям в затворен буркан в хладилника, поне 2 /аз лично – 3-4/ дни. Всеки ден зареждам отново и това е. Много е добре, ако през периода изцяло изключите алкохола. Сещам се за много полезни форуми, като Земя на заем, в които са споделени доста опитности и мнения по различни въпроси.
    Успех!

  • Име (required) wrote on 9 април, 2011, 19:29

    Още един скорошен милионер-шарлатанин..
    Много ми се иска да греша!
    Хората са изтормозени от напрежение и крайно нездравословни битови условия, вкл хранене. Имунитета е вече за червената книга на изчезващите …… От тази драматична днешна действителност се възползват все повече и повече недобросъвестни хора.
    Да не забравяме, че истината винаги е била крайно простичка и невероятно достъпна. Суетите и страховете ни ни отдалечават все повече и повече от нея. Същите тези суети ис трахове ни тласкат все по-успешно в прегръдките на различни болести….

  • мариан wrote on 13 май, 2011, 15:22

    Днес си направих изследване на лошия холестерол с надеждата да се е понижил след двумесечната употреба на ХОЛЕСТЕНОРМ, оказа се че от 6.00 преди, сега е 7.55. “Благодаря “на създателя за “безценното” откритие

  • Иван Петров wrote on 5 юни, 2011, 16:37

    “За повече информация и поръчки на холестенорм – http://holestenorm.com
    Скоро ще бъде добавена и секция с oтзиви от хора, ползвали Холестенорм.”
    Можехте да кажете няколко думи и тук. Дори беше необходимо на фона на заформилия се фон от негативни впечатления и мнения. Обещанието за секцията ви е от септември миналата година. Лятото започна, а няма и помен от такава в сайта ви.
    При този старт, дано не са много излъганите от поредната панацея!!!

  • Мария Георгиева wrote on 2 август, 2011, 8:53

    Няма ли поне един, който да е ползвал капките на Иван Качов и да е доволен?

  • Иван Петров wrote on 29 септември, 2011, 18:00

    Или няма, или не е стигнал до този форум, или г-н авторът им не си е направил труда дори да отдели някой лев за маркетинг – рекламни разходи по подобни форуми.

  • Красимир Кацаров wrote on 25 октомври, 2011, 11:38

    Направих си изследвания на холестерола след 12-годишна употреба на Лескол. Беше 5,8; HDL – 1.5; Триглециридите 1,47. Купих капките Холестенорм. След 2 месечна употреба отново изследвах кръвта. Холестерола 6,2, Триглециридите 2,67, HDL 1.27 Кръвното през целия този период ми бе високо, въпреки двете таблетки . които вземах, а до тогава взимах само 1 т. Кодиован. Миналата година пих капките 4 месеца. Никакъв ефект. Въпреки това пак опитах и виждате резултата. Само си хвърляме парите на вятъра.

  • Борис Димитров wrote on 21 март, 2012, 11:12

    Скоро се опарих от псевдолечителя ДончоТОНЕВ от гр.Хасково.Гледах го в предаване по нова TV, и Марта Вачкова, как успешно лекува алергия.За едно мижаво шишенце с неизвестна помия вътре мошеника ми взе 105лв.Никакъв резултат!!!!!! Представяте ли си колко е платил на двете телевизионни крави за да му рекламират престъпната дейност. И това се води бизнес.Жертвах 100 лв защото синът ми всяка пролет жестоко страда,нямам изход. Да ползваш медия за престъпна дейност ,това е възможно само при демокрация.Затова трябва да се смени политическата система,ако не Господ да ни е на помощ.За холестерола опитайте “ПАДМА 28″производство на Швейцария по рецепта на Тибет.

  • Лили Димитрова wrote on 10 април, 2012, 12:48

    По какъв начин и от къде се снабдявате с ПАДМА 28!

  • Вяра Цветанова wrote on 6 юни, 2012, 15:17

    Направо се учудвам на казаните по-горе мнения по повод капките Холестенорм, защото мой приятел ги пи 1г.8м. Имаше разширени вени и високо кръвно налягане , едният крак му беше с рана около 12 см. която се затвори ,кракът му от тъмно син  започва да придобива естествения цвят на кожата не е подут вече и ходи като кон. И ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАПКИТЕ КОИТО КАЧОВ му даваше друго  лечение няма.Лекарите ли ще Ви излекуват разширените вени или некротичните рани и язви които имате?Те по скоро режат крака по този начин е лечението им. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ !Вярно не е евтино и нестава за 20 – 30 дни,но това е единствения начин!

  • ana wrote on 13 февруари, 2014, 20:32

    Вие освен ХОЛЕСТЕНОРМ трябва да пазите и диета. Много неща не трябва да се ядат, а вие сигурно ядете като прасета, сладко, свинско, бял хляб, салами, месо и т.н., не се храните здравословно и плачете.

  • сашс жоров wrote on 17 април, 2014, 0:01

    САМО ИСУ ХРИСТОС ЩЕ ВЕ ИЗЛЕКУВА БЕЗ ПАРИ САМО ВИКАИТЕ И ТОИ ЩЕ ВЕ ИЗЛЕКУВА ВИКАИТЕ ПОСТОЯНО КЬМ ИСУС

  • веса wrote on 31 юли, 2014, 11:39

    Иван Качов – голям ***. Преди няколко години лекуваше разширени вени с някаква помия – 15 лв. 1/2 л и предлагаше капки за прочистване на организма – 50 г за 10 лв. – обикновен зехтин. Беше наел помещение в кв. Красно село. Не му вярвайте само ще си потрошите парите. *** за такива ***, които печелят от мъката на хората.

  • цветан wrote on 3 август, 2014, 16:53

    И аз се опарих от алчността на Качов. Три месеца лекувах разширени вени и пих прословутите му капки-някаква мазна течност и резултат никакъв, а сътрудничката му прибираше парите и продаваше картини като уверяваше балъци като мен, че подсилвали лечебния ефект на качаловте илачи-.ако имате излишни пари купете капките му-ще направите добро дело- ще напълните още повече гушата му.

  • Анонимен wrote on 18 август, 2014, 9:05

    Почина билкарят Иван Качов
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4248024

  • saso gorov wrote on 5 септември, 2014, 15:26

    имаите вяра на тези капки и те ште ве излекуват

  • lia wrote on 16 септември, 2014, 16:55

    IMA LI NIAKOI KOITO STE KAJE NESTO DOBRO ZA TEZI KAPKI ILI PO DOBRE BAIPAS

  • lia wrote on 28 септември, 2014, 22:23

    zdraveite, kak moje da se svarja s dasteriata na Ka4ov- Jaklin, niakoi znae li?

  • pavlina wrote on 15 февруари, 2015, 9:20

    Хубава страница сте направили ,но информацията е малка .Пише само общо -по колко капки могат да се приемат .И за месеците е същото.Постоянно ли трябва да се приемат има ли почивка между отделните приеми . Как и какво точно лекуват .Има и мехлем ,но така и не намерих инфо в нета .Предложиха ми го от аптеката за варикозни рани на Иван Качанов.
    Защо когато го пратят от аптеката ,към самото шишенце няма листовка ?както е на повечето лекарства , Няма нежелани реакции или нещо подобно ,няма определен период или почивка между приема .Аз лично имам смачкана вена -при раждането и се получи усложнение , Знам че вени не се възстановяват ,не и напълно ,Затова че не циркулира кръвта какво трябва ,За това помага ли .Когато няма информация а само общи понятия ,Аз да гадая ли . Продавате лекарства независимо дали са билкови или не ,правите сайт ,рекламирате го …Но никой не знае за какво точно ,как и по какъв начин ,странични ефекти или прочие …

  • илиа wrote on 18 февруари, 2015, 13:09

    Ето това е официалния сайт:
    http://holestenorm.com/

  • Марков wrote on 9 януари, 2017, 5:10

    Не знам защо не са помогнали на някой хора / така пишат/, но на мен ми помагат. Още след първия ден се почувствувах по-силен и уверен, макар и неизлекуван. Те понижават кръвното. След една година употреба вече мога да изминавам три-четири километра без умора, а преди не можех да качвам стълбите до втория етаж. Имах диагностицирана Гъдна жаба /запушване на три артерии на сърцето 50-75%, а една от тях напълно/.На шестдесет и осем години съм. Учудвам се защо на някой хора не помагат според тях. Вероятно са платени лъжци . И такива ги има. Най-горещо препоръчвам употребата на капките на Качов, Бог да го прости. Не слушайте изявленията на някой медицински лица. Те са невежи и пишат идиотщини, защото са червени боклуци. Едно лекарство не са направили. В България са останали само кютюци – лекари..


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн