Още един на тротинетка блъснат в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

TrotinetkaПътнотранспортни произшествия:
На 17.08.2022 г. около 14:35 ч. в Стара Загора на бул.”Цар Симеон Велики” е настъпило пътнотранспортно произшествие между л.а.”Волво”, управляван от 27-годишен мъж и електрическа тротинетка, управлявана от 38-годишен мъж. Водачът на тротинетката е получил фрактура на лакътна става. Същият е получил медицинска помощ и е освободен без опасност за живота. Водачите са тествани с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като уредите са отчели отрицателен резултат. В сектор “Пътна полиция” е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква “б”, във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Започнати бързи полицейски производства:
На 17.08.2022 г. в РУ-Казанлък е образувано бързо производство по чл.345, ал.1 от НК срещу 25-годишен мъж за това, че на същата дата около 05:40 ч. в землището на Казанлък е управлявал л.а.”Фолксваген” с поставени табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно превозно средство.

Разкрити престъпления:
На 19.07.2022 г. от полицейски служители е извършена проверка в имот в гр.Гълъбово, при която е установено, че в същия са засяти осем растения от вида на конопа. В РУ-Гълъбово е започнато досъдебно производство. От изготвената експертиза е видно, че растителната маса представлява марихуана с тегло 116,69 грама. Установено е, че лицето, отглеждало без надлежно разрешително наркотичното вещество, е 39-годишна жена.
#

gerb

share button


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн