Задържаха 18-годишен неправоспособен и пиян водач на главната улица в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aПо-характерни престъпления:
На 21.06.2022 г. около 04:30 ч. в Стара Загора по бул. “Цар Симеон Велики” се е движел л.а.”Ауди” с 18-годишен неправоспособен водач. Същият е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело резултат над 1.2 промила. В сектор “Пътна полиция” е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:
На 17.06.2022 г. в РУ-Казанлък е получен сигнал за паднало лице в безсъзнание в гр. Крън. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил самоличността на пострадалия – 65-годишен мъж, който е бил настанен в болнично заведение с опасност за живота. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия на полицейските служители е установено, че 34-годишен мъж е причинил телесното увреждане на пострадалия. Същият е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2, вр. ал.1 от НК. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора.
#svz

бутон за сайт


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн