Два пътни инцидента със загинал мотоциклетист и трима пострадали

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-4На 14.05.2022 г. в 19.30 ч. по пътя от с. Селце, общ. Мъглиж за хижа “Дюлята” е настъпил пътен инцидент. По първоначална информация мотоциклет “Иж”, управляван от 67-годишен мъж, е излязъл извън пътя и се установил в крайпътно дере. На място е установено, че водачът е починал. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, б. “в” от НК.

На 13.05.2022 г. около 18:15 ч. в ОДМВР – Стара Загора е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на път I-5, на разклона за с.Загоре, общ.Стара Загора, между л.а.”Хонда”, управляван от 46-годишен мъж и л.а.”Ауди”, управляван от 29-годишен мъж. По първоначална информация след удара л.а.”Ауди” преминава през насрещното платно за движение, навлиза в уширение на пътя и удря паркирания там л.а.”Мерцедес”. От удара различни травми са получили водачът на Аудито, който е настанен за лечение в болнично заведение с гръдна травма и счупено ребро, леко са пострадали 36-годишна жена и 3-годишно дете, пътували в колата, били са обслужени амбулаторно и освободени без опасност за живота. На паркираната кола са причинети матерални щети. В сектор “Пътна полиция” е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, б.”б” от НК.
#gerb

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн