Две тежки пътнотранспортни произшествия в старозагорско в петък и събота

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

45523На 15.04.2022 г. в 16.25 ч. по първокласен път І-5 от Казанлък към Стара Загора, на км 201+200, преди разклона за с. Черганово, е настъпил пътен инцидент между л.а. “Фолксваген”, управляван от 22-годишен водач и товарен автомобил “Мерцедес” с прикачено към него ремарке, управляван от 33-годишен водач. По първоначална информация от удара водачът на лекия автомобил е получил различни наранявания. Настанен е за лечение в болнично заведение без опасност за живота. Водачът на тира е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат. На другия водач е взета кръвна проба за анализ. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 б “б” от НК.

На 16.04.2022 г. в 16:40 ч. в РУ-Чирпан е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие на АМ “Тракия”, 167 км, посока Бургас. По първоначална информация лек автомобил “БМВ”, управляван от 44-годишна жена, е напуснал пътното платно и се е преобърнал в отводнителен канал. От удара 59-годишен мъж, пътувал в колата, е починал на място. Жената е получила различни наранявания и е настанена в болнично заведение с опасност за живота. Същата е изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. В РУ-Чирпан е започнато досъдебно производство по чл.343, ал.1 б. “в” във връзка с чл.342, ал.1 от НК. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.
#svz

социални бутони


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн