Катастрофа с двама загинали и четирима ранени по пътя Чирпан-Зетьово

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-4Пътнотранспортни произшествия:
На 01.04.2022 г. около 15.55 ч. е получeн сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя от Чирпан за с.Зетьово, общ.Чирпан, на път III-663, км 1+800, между л.а. “Ауди”, управляван от 20-годишен мъж и л.а.”Форд”, управляван от 63-годишен мъж. По първоначална информация от удара 63-годишният водач е починал на място, а пътувала в л.а.”Форд” 80-годишна жена е получила различни наранявания, настанена е за лечение в болнично заведение без опасност за живота. Другият водач е с прорезна рана на коляно. По пътното плътно, в непосредствена близост до автомобилите, са се движели седем младежи. Вследствие на ПТП-то 13-годишно момиче е починало на място, 19-годишно момче е получило различни наранявания – настанен е за лечение в болнично заведение без опасност за живота, 15-годишно момче – охлузвания по тялото, прегледан е и е освободен. В сектор “Пътна полиция” е образувано досъдебно производство. 20-годишният водач е тестван за употреба на алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Разкрити престъпления:
На 29.03.2022 г. около 21,45 ч. в Стара Загора на кръстовището на ул. “Христо Ботев” и ул. “Иван Мирчев” служители на Първо РУ – Стара Загора спрели за проверка 37-годишен мъж, намерени и иззети са стъклена лула и цилиндрична кутийка, съдържаща полиетиленово пакетче с тревиста маса в него, която на направения полеви наркотест реагира на марихуана. Изготвената експертиза показала, че това е марихуана с тегло 1,21 грама. Образувано е бързо производство по чл. 354а, ал.3, т.1 от НК.
#gerb

share button


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн