Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 1 март 2022 г.

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aПрез изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, няма регистрирани престъпления.

Резултати от проведени специализирани полицейски операции:
В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия противодействие на битовата престъпност и опазване на обществения ред, за времето от 14.01.2022 г., до настоящия момент, служители на сектор “Криминална полиция” при РУ-Казанлък са установили три лица като извършители на престъпления по чл.194-195 от НК, за които са образувани досъдебни производства. 37-годишен мъж е установен като извършител на кражба на бормашина, ъглошлайф, ел.контактори, меден кабел и други вещи от стопански обект в Казанлък, 16-годишно момче е установено като извършител на кражба на бормашина и ъглошлайф от избено помещение в гр. Казанлък и 31-годишен мъж е установен като извършител на кражба на телевизор, музикална уредба и ховърборд от имот в гр. Казанлък.

Специализирана полицейска операция с насоченост “Алкохол, наркотици, неправоспособност, червен сигнал, отнемане предимство на пешеходци, нарушения на пешеходци, използване на мобилен телефон, неправилно движение по пътното платно” е проведена на територията, обслужвана от сектор “Пътна полиция” при ОДМВР Стара Загора за времето от 18.02.2022 г. до 25.02.2022 г. В хода на същата са проверени 629 МПС, извършени са проверки на 823 лица. Съставени са 261 глоби с фиш и са съставени 64 акта за установяване на административно нарушение, като от тях два са за нарушения на пешеходци. Установени са 310 други нарушения на водачи на МПС, преминаване на забраняващ сигнал на светофарна уредба – 4, отнемане предимство на пътно превозно средство – 1, неправилно изпреварване на МПС – 1. Констатираните нарушения на скоростните режими са 795 броя.
#svz

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн