Задържаха двама мъглижани, откраднали “Фолксваген” в Стара Загора

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aРазкрити престъпления:
В бюлетин № 12/2022 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено, че паркиран в областния град лек автомобил “Фолксваген” е противозаконно отнет, за което във Второ РУ-Стара Загора е започнато досъдебно производство. Ведната стартирали оперативно-издирвателни действия по случая. От служители на Участък-Мъглиж като автори на деянието са установени двама жители на Мъглиж – на 27 и 32 години. Същите са задържани в РУ – Казанлък за срок до 24 часа.

34-годишен мъж е установен от криминалисти от Първо РУ-Стара Загора като автор на кражба на телевизор и електрически кабел от имот в с. Бъдеще. Незабавните оперативно-издирвателни действия стартирали след подаден сигнал в полицията на 10.01.2022 г., който е отразен в бюлетин №11/2022 г. на ОДМВР-Стара Загора. По случая е било започнато досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 12.01.2022 г. в 11:40 ч. в Казанлък полицейски екип спира за проверка л.а.”Хонда”, управляван от 31-годишен мъж. Същият е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества. Отчетен е положителен резултат. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.3 от НК. Водачът е задържан за срок до 24 часа.
#svz

share button


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн