Задържаха четирима, крали съобщителни кабели

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aРазкрити престъпления:
Криминалисти от старозагорското Първо РУ разкриха извършители на кражби. Оперативно-издирвателните действия били предприети по сигнали, постъпили в полицията за периода от февруари до септември 2021 г. за кражби на съобщителни кабели, за което са образувани досъдебни производства. В резултат са разкрити авторите на посегателствата – четирима мъже на 31, 67, 32 и 31 години. Същите са задържани за срок 24 часа.

Полицейски служители от РУ-Раднево разкриха извършител на кражба. Незабавните оперативно-издирвателни действия били предприети по сигнал, постъпил в полицията вчера – за откраднат велосипед от партерно помещение от входа на жилищен блок в Раднево. В резултат е разкрит авторът на посегателството – 54-годишен мъж. Той е задържан за срок до едно денонощие. По случая е образувано бързо производство по чл. 194 от НК.

Бързи производства:
На 08.12.2021 г. в РУ-Гълъбово е започнато бързо производство по чл.316, вр.чл.308, ал.2 от НК срещу 47-годишен мъж. На същата дата в град Гълъбово той управлявал л.а.”Опел”. Пред полицейски служители водачът ползвал неистински официален документ, удостоверяващ правоспособност – свидетелство за управление на моторно превозно средство.
#svz

социални бутони


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн