Два пътни инцидента в бюлетина на ОДМВР – Стара Загора от 24 ноември 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

VolanНа 23.11.2021 г. около 15:50 ч. в гр.Николаево на кръстовището на ул.”Св. Св. Кирил и Методий” с ул. “Първи май” е настъпил пътен инцидент между л.а. “ВАЗ”, управляван от 47-годишен водач и л.а.”Сеат”, управляван от 25-годишен водач. По първоначална информация возещия се в л.а.”Сеат” 14-годишен пътник е получил леко нараняване, обслужен е амбулаторно и е освободен без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. В РУ – Казанлък е съставен акт за административно нарушевие.

На 23.11.2021 г. около 18:15 час, в Стара Загора на кръстовището на ул.”Генерал Столетов” с ул. “Стефан Стамболов” е настъпил пътен инцидент, при който л.а. “Опел”, управляван от 68-годишен водач, е блъснал 20-годишен пешеходец. Пешеходецът е получил леко нараняване, обслужен е амбулаторно и е освободен без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Пътнотранспортното произшествие е посетено и обслужено от екип на сектор “Пътна полиция”.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн