Полицията прибра 21 незаконни мигранти от пътя между Казанлък и Мъглиж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

По-характерни престъпления:
На 14.10.2021 г. около 00.15 часа на пътен възел I-5 с I-6, между Казанлък и Мъглиж, от полицейски екип на РУ-Казанлък е установена група от 21 лица, чуждестранни граждани, без документи за самоличност, представящи се за граждани на Афганистан. Същите са отведени в Районното управление на полицията в Казанлък. Престои настаняването им в СДВНЧ.

На 13.10.2021 г. в 03.10 ч. при извършена полицейска проверка на АМ “Марица”, 15-ти километър в посока Пловдив, на л.а “Ситроен”, управляван от 20-годишен мъж и 42-годишен пътник, е установено, че същите превозват стоки от защитени търговски марки без съгласието на притежателя на тези марки, или имитации, без правно основание. В колата са установени общо 335 броя дрехи от различни марки. В РУ-Чирпан е започнато досъдебно производство по чл.172, бук.б, ал.1 от НК.

Разкрити престъпления:
На 13.10.2021 г. в 01.13 ч. в Казанлък на бул.”Никола Петков” от полицейски служители е спрян за проверка л.а. “Ауди”, управляван 32-годишен мъж, неправоспособен водач. В автомобила са пътували още трима мъже на 21, 26 и 22 години. При проверка на лекия автомобил в него са установени стари медни проводници, стари телефонни кабели различни видове, стари медни тръби. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че медните кабели и медните тръби са били откраднати от казанлъшка фирма. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК. Четиримата мъже са задържани за срок до 24 часа.
#svz

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн