Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 3 септември 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aЗапочнати бързи производства:
На 02.09.2021 г. в РУ Чирпан е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК срещу 28-годишен чирпанлия, неправоспособен водач, за това, че на същата дата около 21.45 ч. в с. Свобода е управлявал л.а.”Мерцедес” след употреба на алкохол, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
Вчера в РУ Гълъбово е образувано досъдебно производство по чл. 355, ал.2 от НК срещу 19-годишен мъж за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест.

Пътнотранспортни произшествия:
На 02.09.2021 г. около 06.00 ч. по път II-66, км120, е настъпил пътен инцидент, при който л.а.”Мерцедес” напуска пътното и се удря в крайпътно дърво. По първоначална информация от удара водачът е получил хематом на гръбначния стълб и е настанен за лечение в болнично заведение без опаснот за живота. Тестван е за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. В РУ Чирпан е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква б, от НК.
#svz

социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн