Двама ограбиха старозагорец, хванаха ги

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aРазкрити престъпления:
Криминалисти от Първо РУ-Стара Загора разкриха извършители на грабеж. Оперативно-издирвателните действия били предприети по сигнал, постъпил в полицията на 25.07.2021г. от 43-годишен мъж, че две лица след използване на физическа сила, му отнели портфейл с лична карта и сумата от 500 евро. В резултат са разкрити авторите на посегателството – двама старозагорци на 41 и 37 години. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198 ал. 1 от НК.

Започнати бързи производства:
На 24.08.2021г. в РУ-Казанлък е започнато бързо производство по чл. 343б от НК, срещу 44-годишен казанлъчанин, затова че същия ден, около 19.10 часа в гр. Казанлък, той бил засечен да управлява т.а. „Фолксваген“ след употреба на алкохол, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
Вчера във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение за кражба на велосипед от общи избени помещения в жилищна кооперация в областния град. Образувано е досъдебно производство по чл. 194 от НК.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн