Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 11 август 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aЗапочнати бързи производства:
На 10.08.2021 г. в РУ-Казанлък е започнато бързо производство по чл.345, ал.1 от НК срещу 22-годишен жител на с. Елхово. На същата дата около 15:30 часа в село Елхово, общ. Николаево, той бил засечен да управлява л.а. “Ауди”, като си служил с табели с регистрационен номер, издаден за друго МПС. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Вчера в РУ-Казанлък е започнато бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК срещу 27-годишен жител на с. Ръжена. На същата дата около 22.30 ч. в с. Кънчево той управлявал л.а. “Опел”. В хода на проверката, униформените установили, че мъжът се е качил зад волана след употреба на наркотични вещества, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:
Криминалисти от РУ-Казанлък разкриха извършител на кражба. Незабавните оперативно-издирвателни действия били предприети по сигнал, постъпил в полицията на 9 август – за откраднат велосипед от помощно помещение към вход на жилищен блок в град Казанлък. В резултат е разкрит авторът на посегателството – 19-годишен казанлъчанин. Той е задържан за срок до едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 195 от НК.
#svz

сподели бутон


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн