Водачи без свидетелства за управление на МПС създават проблеми в региона

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

VolanПътнотранспортни произшествия:
Вчера към 09:20 ч. по път III-608, в с. Средно Градище, общ. Чирпан, е възникнал пътен инцидент между л.а. “Ситроен”, управляван от неправоспособен 17-годишен водач, и л.а.”Форд”, шофиран от 44-годишен мъж. Според първоначалната информация от удара пътувалата в л.а. „Ситроен“ 18-годишна жена е получила фрактура на долната челюст. Обслужена е амбулаторно и е освободена без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Образувано е досъдебно производство по чл.343,ал.1,б.”б”от НК.

Започнати бързи производства:
На 28.07.2021 г. в РУ-Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343в, ал. 2 от НК срещу 32-годишен жител на с. Енина. На същата дата около 23:00 часа в с. Енина той бил засечен от полицейски екип да управлява л.а. “Ауди”. В хода на проверката униформените установили, че мъжът управлявал лекия автомобил без свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Бързо производство по чл.343в, ал. 2 от НК е започнато в РУ-Раднево вчера срещу 20-годишен радневец за това, че на същата дата в 22.05 ч. в Раднево е управлявал л.а. “БМВ”, без да притежава свидетелство за управление на МПС. Водачът е задържан за срок до 24 часа.
#svz

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн