Платени ли са онлайн апликациите за залози?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*

11213Хората често пъти не смеят да инсталират дадено приложение заради това, че се безпокоят какви такси ще им бъдат начислени. Каква е ситуацията с бетинг апликациите? Необходимо ли е да се заплаща, за да бъдат използвани?

Отговорът е един – „Не“! Букмейкърите предлагат абсолютно безплатни мобилни приложения на своите клиенти. Няма и как да е иначе. Конкуренцията между компаниите е толкова сериозна, че те се надпреварват да предоставят все повече и по-разнообразни бонуси и удобства на тези, които ги изберат. За това и вариантът да начисляват такси за ползването на апликациите им е абсурден.

Те са достъпни и лесни за инсталиране. Пример за това е Бет365 приложение.

Важно е да се отбележи, че ако сте с мобилен телефон със система Андроид няма как да го изтеглите от Google Play. Причината е, че тази платформа има сериозни рестрикции към хазартните игри и поради това не предлага подобни приложения. Затова можете да си го дръпнете от сайта на букмейкъра.

Влизате в Бет365 през браузъра на телефона си, отивате в долната част на сайта, където натискате бутона “Виж всички апликации на bet365″. Оттам можете да го изтеглите за Android, сваляйки .apk файла. Преди това обаче трябва да сте разрешили инсталирането на приложения от външни източници през настройки на телефона си.

Ако устройството Ви е под iOS, също имате възможност да го изтеглите напълно безплатно. Трябва да отворите App Store и оттам да го дръпнете. В някои държави то не е достъпно, но в България Bet365 има необходимия лиценз и поради тази причина апликацията се намира лесно и напълно безплатно.

Приложението на британския букмейкър е много лесно и удобно за употреба. Предлагат се коефициенти за десетки спортове, сред които футбол, баскетбол, тенис, бокс, волейбол, хокей, хандбал, Формула 1 и много други. Те могат да се предвиждат както преди началото им, така и след като започнат на живо. На много от събитията има по над 100 опции – краен победител, брой голове или точки, под/над картони и корнери, минута на отбелязване на попадение и какво ли още не. Много от спортните сблъсъци се предават на живо, тъй като Bet365 притежава правата за някои от най-популярните първенства и турнири. Сайтът печели много клиенти по света с отличните си бонуси, добрият кешаут и някои от промоционалните опции. Сред тях са ранно изплащане при два гола аванс за даден тим, връщане на губещ залог при краен резултат 0:0 и други. Сайтът печели клиентите си и с многото различни, лесни и удобни начини за депозиране и теглене на суми. Въобще, който и да попитате за най-предпочитан букмейкър, в много от случаите ще получите “Bet365″ като отговор.

До мобилните апликации се стигна по естествен път – заради нарастващото желание за удобство при залозите на клиентите. Преди повече от 20 години можеше да се залага само в наземен обект на “Еврофутбол”, в началото на XXI век букмейкърските компании създадоха сайтове, а днес те вече са буквално в ръцете ни – в мобилния ни телефон. Така букмейкърите са все по-близо до своите клиенти.

Сега можем да играем по всяко време – докато вървим към офиса, хапваме на обяд или сме на питие с приятели. Събитията, които се предлагат в апликацията, са същите като тези в десктоп версията на сайта.

#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн