Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 22 юни 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aЗапочнати бързи производства:
Във Второ РУ – Стара Загора е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК срещу 30-годишен старозагорец. Вчера към 04:45 часа на територията на областния град полицейски екип спрял за проверка водача на лек автомобил “Мерцедес”. При тест с дрегер станало ясно, че мъжът се е качил зад волана след употреба на алкохол. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Бързо производство по чл.345, ал.2 от НК е образувано и срещу 49-годишен местен жител. На 21 юни т.г. към 11:00 часа той бил засечен на територията на гр. Раднево да управлява лекия си автомобил “Мерцедес” със служебно прекратена регистрация.

По-характерни престъпления:
Криминалисти издирват извършители на кражба от жилище в Стара Загора. Сигналът за престъплението е получен на вчера във Второ РУ – Стара Загора. По данни на собствениците от дома им липсвали пари и златни накити. По случая е образувано досъдебно производство чл.195 от НК.
#

svz

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн