Задържаха 29-годишна, откраднала пари, документи и телефон от 42-годишен в Станционната градина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aРазкрити престъпления:
29-годишна местна жителка е установена и задържана от криминалисти на ОДМВР – Стара Загора. Оперативните действия стартирали, след като на 08.02.2021 г., около 22:15 ч. е получен сигнал от 42-годишен мъж – в района на парк “Станционна градина” му били откраднати мобилен телефон, портфейл с лични документи, дебитни карти и сумата от 100 лв. По случая в Първо РУ било образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198, ал.1 от НК, а работата по документирането му продължава.

В района на гр. Гълъбово полицейски служители спрели л.а.”Опел”, управляван от 30-годишен местен жител. В рамките на проверката те открили в колата стъклен буркан, съдържащ зелена изсушена листна маса – 9.12 г канабис, видно от извършената експертиза. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354а от НК.

В РУ – Казанлък на 1 юни е получено съобщение за кражба на два велосипеда от коридор на избено помещение в жилищна сграда в града. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия са задържани извършителите на деянието – двама местни жители, на 36 и на 23 години. Мъжете са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК.
#

svz

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн