Отново жертва при катастрофа с каруца в Казанлъшко

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Пътнотранспортни произшествия :
lampa-2aСигнал за пътен инцидент е подаден в полицията снощи към 21:25 ч. Според първоначалните данни л.а. “Субару”, шофиран от 32-годишен мъж, движейки се по пътя от с. Александрово, е застигнал и блъснал последователно движещи се пред него в същата посока велосипед, управляван 16-годишно момче, и каруца с кон, карана от 24-годишен мъж. От удара е ранено и откарано в болница момчето, което малко по-късно е починало. Пътник в каруцата е бил леко ранен и му е оказана медицинска помощ. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК, в рамките на което ще се изясняват всички подробности около инцидента.

Снощи към 22.05 ч. е получен сигнал и за друг пътен инцидент, настъпил на ул. “Капитан Петко войвода” в Казанлък. Според данните до момента, на кръстовище в града л.а. “Дачия”, управляван от 62-годишен местен жител, се е блъснал последователно в пътен знак и бетонна ограда. От удара шофьорът и единият от пътниците са ранени по-тежко и са настанени за лечение в болнично заведение. Проба с дрегер е установено, че шофьорът се е качил зад волана на автомобила след употреба на алкохол. Образувано е досъдебно производство по чл.343 от НК.
#

svz

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн