Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 8 април 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aПо-характерни престъпления:
На 07.04.2021 г. в Участък – Мъглиж при РУ – Казанлък е получено съобщение от 67-годишен мъж от с. Зимница, общ. Мъглиж, че на същата дата противозаконно е отнет л.а. “Опел”, който е бил паркиран пред дома му. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия автомобилът е открит изоставен в гр. Мъглиж. Образувано е досъдебно производство за престъпление чл.346 от НК.

Пътнотранспортни произшествия:
На 07.04.2021 г. около 12:30 ч. в Стара Загора по бул. “Славянски” се движел л.а. “Мерцедес”, управляван от 58-годишен мъж. Същият блъснал със задната лява част на автомобила неправилно пресичащата 44-годишна пешеходка. Вследствие на удара жената е получила фрактура на левия глезен. Обслужена е амбулаторно в УМБАЛ – Стара Загора и е освободена без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 от НК.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн