Влак блъсна кола на жп прелез край Гълъбово

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aНа 31.03.2021 г. в РУ – Гълъбово е получено съобщение за настъпило ПТП между лек автомобил и влак в района на неохраняван ЖП прелез на пътя за с. Априлово, общ. гр. Гълъбово. На място е установено, че около 17.30 ч. на същата дата 57-годишна водачка на л.а. „Шевролет“ не се е съобразила с пътната сигнализация на ЖП прелеза и се е блъснала странично в преминаващ товарен влак, управляван от 58-годишен машинист. Вследствие на удара жената е получила счупване на шиен прешлен. Настана е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 01.04.2021 г. около 07:40 ч. в Стара Загора по ул. “Княз Александър Батенберг” се е движел мотоциклет “Сузуки”, управляван от 24-годишен мъж. При потегляне водачът изгубил контрол над управлението на мотоциклета, който се блъснал в изчакващ на червен сигнал на светофарна уредба л.а. “Тойота”, управляван от 28-годишен мъж. Вследствие на удара водачът на мотоциклета е получил фрактура на подбедрицата на левия крак. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Водачите са тествани за употребата на алкохол, като пробите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.
#

share button


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн