71-годишна старозагорка в болница след грабеж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2aПо-характерни престъпления:
На 14.04.2020 г. в 12:08 ч. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение за извършен грабеж, при който в близост до жилищна сграда в Стара Загора, на ул. “Васил Левски”, от 71-годишна жена е отнето дамско портмоне, съдържащо парична сума. Жената е откарана в УМБАЛ – Стара Загора, където е настанена за лечение с травма на левия лакът, получена вследствие на падане. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК.

На 14.04.2020 г. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от арендатор на ловно стопанство за това, че е извършена кражба на автоматична хранилка за диви свине, която се е намирала в землището на с. Колена, общ. Стара Загора, на около 2 км северно от главен път II-66. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК.

Бързи производства:
На 14.04.2020 г. в Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355 от НК срещу 43-годишен мъж за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на РП – Стара Загора.

На 14.04.2020 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355 от НК срещу 58-годишен мъж за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Същият самоволно е напуснал Клиниката по инфекциозни болести при УМБАЛ – Стара Загора, където е бил настанен за лечение. Материалите по случая са докладвани на РП – Стара Загора.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн