Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 26 ноември 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2aЗапочнати бързи производства:
На 25.11.2019 г. в Участък – Гурково при РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл.345 от НК срещу 33-годишен мъж от с. Корница, общ. Гоце Делчев, за това, че на 25.11.2019 г. в 12.00 ч. по път I-6 е управлявал нерегистриран л.а. “Мерцедес”.

Разкрити престъпления:
На 24.11.2019 г. в 22:10 ч., в РУ – Казанлък е полученo съобщение за сбиване на множество лица на бул. “Княз Александър Батенберг”. Незабавно на място са изпратени полицейски екипи на РУ – Казанлък, които са прекратили нарушаването на обществения ред. Установено е, че същото е предизвикано от 31-годишен мъж от Казанлък, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 от НК. Работата по случая продължава.

На 25.11.2019 г. в 15:50 ч. в РУ – Гълъбово е получено съобщение за горяща къща на бул. “Република”. На място е установено, че е изгоряло напълно имуществото в стаите и част от покривната конструкция на къщата. Образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 34-годишен мъж от гр. Гълъбово. Същият е задържан за срок до 24 часа.

Проведени полицейски операции:
На 25.11.2019 г. от служители на РУ – Казанлък, съвместно със служители на ТП ДГС – Гурково, е проведена специализирана полицейска операция на територията на гр. Гурково за противодействие на престъпления в държавния горския фонд. В хода на операцията са извършени проверки на осем адреса, където е установено, че обитателите им съхраняват общо 10,9 куб. метра дърва за огрев без контролна марка. Работата по случаите продължава.

Други произшествия:
На 25.11.2019 г. в 13:58 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение за възникнала производствена злополука с трима пострадали работници във фирма “Арсенал” АД. На място е установено, че пострадалите са три жени, които са получили изгаряния в областта на ръцете и лицето. Транспортирани са незабавно във ФСМП – Казанлък, като впоследствие са пренасочени за лечение в УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов” – София, без опасност за живота. Образувано е досъдебно проиводство.
#


бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн