Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 7 ноември 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2aПо-характерни престъпления:
На 06.11.2019 г. около 14.00 ч. във Второ РУ – Стара Загора се явил 52-годишен мъж, който заявил, че е взломен прозорец на работилница в къщата му в с. Калояновец и е извършена кражба на моторен трион, ъглошлайф, прободен трион, дрелка, 5 брадви и удължител. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

Пътнотранспортни произшествия:
На 05.11.2019 г. около 13.00 ч. по ул. “Армейска” в Стара Загора се е движел л.а. “БМВ”, управляван от 46-годишен мъж от Стара Загора. На пешеходна пътека настъпил удар между страничната дясна част на автомобила и пресичащата 22-годишна пешеходка от с. Александрово, общ. Павел баня. Пострадалата е настанена за лечение в УМБАЛ – Стара Загора с травматичен радикулит, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, който е отчело нулев резултат. В ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343 от НК.
#share button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн