Залагайте по всяко време с мобилните приложения на популярните букмейкъри

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
543652746Любителите на спорта и спортните залагания искат да бъдат в крак със събитията във всеки един момент от денонощието. Съвременните мобилни устройства осигуряват възможност за лесно използване на мобилни версии и приложения на букмейкърските сайтове. Един от глобалните лидери в сектора на онлайн залаганията, Bet365 отдавна предлага на милионите си клиенти по света и у нас моментен достъп до цялата си гама от услуги чрез версията на сайта за мобилни устройства или нарочно приложение.

Достъпът до Bet365 мобайл става бързо и лесно. Необходимо е просто да изпишете адреса на букмейкъра в браузъра на мобилното си устройство. Ще ви бъде предложен избор дали да продължите да ползвате услугите на букмейкъра през браузъра или да инсталирате мобилната апликация. И двете опции осигуряват пълен достъп до програмата и функционалността на сайта.

В случай, че все още нямате регистрация в сайта на букмейкъра, можете да изберете бутона „Нов клиент“. Процесът е бърз и интуитивен. В няколко стъпки ще преминете през етапите на регистриране на вашата сметка с букмейкъра, както и последващия процес на верификация. Самата верификация става бързо и лесно чрез самото мобилно устройство, което използвате. Същото важи и за друг важен етап от навлизането ви в света на онлайн залаганията – изискването и получаването на началния бонус за нови играчи. Новите клиенти на английския букмейкър могат да получат бонуси за всички отделни секции – бонус за спортни залози, казино бонус и покер бонус.

Дизайнът на Bet365 мобиле е едно от нещата, отличаващи продукта от тези на конкурентите. Цветовата гама веднага грабва вниманието на играчите. Естествено спазена е запазената марка на букмейкъра – приятните отсенки на светло и тъмно сиво, които са избрани за пазарите за залагания. Хедърът на мобилното приложение е издържан в традиционното пастелно зелено на английския бранд. Двата основни цвята си подхождат чудесно, като същевременно не натоварват зрението. Това прави мобилното решение на Bet365 едно от най-запомнящите се в цялата индустрия.

Основният акцент естествено пада върху продукта на букмейкъра – наличните за залагане спортове, спортни събития и пазари. Единият път за достъп до тях е чрез иконите на отделните спортове в хедъра на сайта. Те са подредени по популярност сред българските клиенти на компанията, като най-предпочитаните спортове са разположени вляво. При избора на дадения спорт се отваря страницата с всички налични в момента събития. Алтернативен начин за достъп е падащото меню с целия лист на спортовете, което се намира в горния ляв ъгъл на страницата.

Акцентираните лайв събития в момента пък са презентирани още на началния екран мобилната версия или на приложението. Стандартна екстра при лайв мачовете е визуализацията им чрез директен стрийминг или анимация. Това е изключително ценна функция за залагащия при вземането на информирано решение за залог в мача. Допълнително предимство е, че любимите спортове и отбори са достъпни навсякъде и по всяко време направо чрез вашето мобилно устройство.

Задължителен елемент за клиентската удовлетвореност е пълната функционалност на мобилната версия на букмейкъра. Тя наистина осигурява достъп до всички услуги, предлагани и от десктоп версията на сайта. Мобилните клиенти на британския букмейкър имат пълен достъп до спортовете, събитията и пазарите. Налични естествено са и всички услуги в секция „Моята сметка“, които включват преглед и редакция на лични данни и настройки, извършване на платежни операции от и до сайта на букмейкъра, изискването и получаването на различни бонуси и други.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн