Неопитна водачка сгази пешеходец в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
VolanПътно-транспортни произшествия:
На 02.07.2019 г. около 08:29 ч. в Стара Загора по бул. “Цар Симеон Велики” се е движел л.а. “Фолксваген”, управляван от 18-годишна жена от Стара Загора. На кръстовището с ул. “Армейска” водачката не пропуска и блъска с предната част на автомобила преминаващ 59-годишен пешеходец от Стара Загора. Мъжът е настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора с тежки травми, в критично състояние, но по-късно е починал. Водачката е тествана с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК.

Бързи производства:
На 02.07.2019 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.345 от НК срещу 22-годишен мъж от Казанлък за това, че на същата дата около 14.05 ч. по ул. “Константин Величков” е управлявал мотоциклет “Кавазаки”, който не е регистриран по надлежния ред. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:
На 02.07.2019 г. в Участък – Мъглиж при РУ – Казанлък е получено съобщение от 43-годишен мъж от Мъглиж, че на 28.02.2019 г. от незаключенен л.а. „Пежо“, който е бил паркиран на ул. “Лев Попов”, е извършена кражба на ъглошлайф. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 22-годишен мъж от Мъглиж. Същият е задържан за срок до 24 часа. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за престъпление чл. 194 от НК.

По-характерни престъпления:
На 02.07.2019 г. в РУ – Раднево се явила 63-годишна жена от Раднево, която заявила, че на същата дата около 18:15 ч. на ул. “Й. Николова” от незаключен автомобил “Ситроен” е била извършена кражба на дамска чанта, съдържаща сумата от 600 лв., мобилен телефон, дебитни карти и други лични вещи. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.194 от НК.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн